Wat mag je van mij verwachten?

Natuurlijk zijn er veel mogelijkheden en kun je zelf modules samenstellen. Je kunt ook kiezen voor een pakket, waarin ik al verschillende modules voor jouw heb samengesteld. Belangrijk is dat jij dat krijgt wat je ook daadwerkelijk nodig hebt. Hieronder zie je wat je van mij mag verwachten op het moment dat je kiest voor een losse module.

Interieur ontwerp

Bij een interieurontwerp worden alle interieur elementen vastgelegd in een 2D of een 3D tekening waardoor een helder beeld ontstaat van de nieuwe situatie.

Interieur styling

Interieurstyling geeft je een flinke metamorfose. Zo kan de sfeer van een ruimte aangenaam wijzigen met bestaande- dan wel nieuwe elementen.

Interieur advies

Jouw interieur is een afspiegeling van wie jij bent. In je huis ontvang je graag gasten. Het moet dus geen verkeerd beeld geven van hoe jij bent, maar een afspiegeling zijn van wie je bent.

Kleur advies

Aan een kleuradvies gaat eerst een kennismakingsgesprek vooraf. De ruimte(s) wordt bekeken en wensen besproken.

3D interieurontwerp

Met een 3D ontwerp als eindresultaat breng je jouw (toekomstige) huis tot leven. Alle producten, materialen en kleuren worden samengebracht in het ontwerp zodat je een totaalbeeld krijgt van het interieur.